Vi er veldig opptatt av Ekstremsportveko her på siden og det er faktisk ikke så veldig rart! Et slikt fantastisk arrangement skal man få lete lenge etter og for den som virkelig er ute etter å bli vossing, så er dette det perfekte tidspunktet til å bli det!

Hvert år under Ekstremsportveko leder man etter skikkelige tøffinger blant både menn og kvinner, og de aller barskeste av disse kan komme til å kalle seg Æresinnbygger av Voss!

Har du det som kreves?

Å bli æresinnbygger av Voss krever sin kvinne og sin mann og hvis man lykkes med forsøket kan man stikke avgårde med en premie på 3000 kroner – altså et beløp på størrelsen med små lån! Utfordringen man må gjennom går ut på å delta i så mange konkurranser og så mange sporter som mulig mens festivalen pågår, så her er det definitivt ingen tid til å hvile på laurbærene.

De to personen av hvert kjønn som har vært ivrigst i sin deltakelse vil få en spesialdesignet nøkkel som vil være et symbol på at man har blitt innbygger av Voss, og denne gaven får man overrukket av ingen ringere enn ordføreren i egen person. I tillegg til dette får vinnerne en middag for to på Smalahovetunet og et gratis abonnement i ett år på avisen Hordaland i et helt år. Som sagt vil både en mann og en kvinne bli kronet med denne tittelen, så da gjenstår det bare å spørre: har du det som skal til?

Slik melder du deg på
Hvis du har planer om å delta må du kontakte sekretariatet i festivalteltet og få et skjema, og der står det hvordan du deltar og hvordan poengsystemet fungerer. Skjemaet må fylles ut med poeng, poengsum og en underskrift fra ‘Head of’ før det leveres inn.

The Honorable Citizen of Voss from Ekstremsportveko on Vimeo.